Even een tussendoor berichtje..

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Rayenne

04 September 2008 | Turkse en Caicos Eilanden, Cockburn Town

Hallo allemaal!

Door het slechte weer hebben we al enkele dagen geen internet vandaar steeds geen bericht van mij. De eerste twee dagen hadden we wel internet in het appartement maar kon ik steeds niet op deze site :s...
Ik ben nu op het werk en mocht even snel op de pc van een aardige collega ;) alles gaat goed hier behalve dat het weer de afgelopen dagen echt vreselijk was, we hadden dus erg veel last van de hurricane! (zaterdag verwachten ze weer zoiets helaas)
Op mijn laptop heb ik al wat belevenissen geschreven dus als ik thuis weer internet heb dan zal ik jullie vertellen wat ik tot nu toe allemaal mee gemaakt heb!

Jullie horen snel van me :D
Liefs Rayenne

• 04 September 2008 - 12:40

Suusje:

Hee rayenne!!!! Wat leuk een berichtje, ik zat al te wachten en te wachten;) Maar hoe bevalt het daar? Wat voor taken heb je gekregen en hoe zijn de mensen daar? Ben heeeeeeeel nieuwsgierig dus zet maar snel weer een nieuw berichtje op de site:P Dikke kus :)

• 04 September 2008 - 13:28

Melanie:

Hee Rayenne!!

Yes, een berichtje! Ook ik zat al te wachten op een leuk berichtje.. Jammer dat het daar zo slecht weer is! Ben benieuwd naar je verhalen!! Dus hoop dat je snel je belevenissen op de site kan zetten..

Dikke kus :D

• 04 September 2008 - 13:51

Riene:

Vervelende gevalletjes die orkanen! Haha

Zie de verhalen vanzelf wel verschijnen ;)

Succes ;)

(K)

• 04 September 2008 - 14:55

Ilse:

Hoi Ray,

Ook ik zat al te wachten op een berichtje van jou :D Ben benieuwd naar je verhalen!! Xx

• 04 September 2008 - 15:56

Carolien:

Hoi Rayennne,

Mooi weer een teken van leven. Een beetje avontuur hoort erbij, en je bent toch wel wind gewend?? Fijn dat de eerste indruk goed is.

Groetjes ook van de rest van de familie

• 04 September 2008 - 20:45

Paula:

Hallo Rayenne!

Een berichtje, fijn! We zaten er al op te wachten. Hopelijk valt het mee met de volgende hurricane. Zal wel een heel bijzondere ervaring zijn! We zijn uiteraard ontzettend benieuwd naar je verhalen en belevenissen. Hopelijk heb je leuke collega's getroffen die je een beetje op kunnen vangen. Want het is toch wel een hele belevenis zo'n stage in verweggiestan.

Heel veel liefs van ons en we houden de berichtgeving in de gaten!

Ruud, Paula en Luka

• 05 September 2008 - 11:52

Majoke:

Hee Rayenne!

Hoe is het met je daar?!
    Hoorde van Mar dat je een goede reis had gehad?! En van Lisa dat je ook al leuke party had meegamaakt?!

Heb je het verder naar je zin?!
    Hopen dat het weer snel beter wordt, dat je dan maar snel je verhalen kan plaatsen!;)
    Ben nieuwgierig!!

Liefs Majoke

• 07 September 2008 - 13:44

Frances:

Hey zussie,

Pa gisteraaf aan de telefoon gehad nadat jij hem had ingelicht over een dichtgetimmerd hotel enz. Vanochtend waren jouw eilanden ook al op het nieuws ivm Ike. Ik hoop dat je alles goed doorstaaan hebt en dat we snel wat van je horen. Ik weet ook wel dat je niet in 7 sloten tegelijk loopt maar zo'n klein meissie in zoveel wind vind ik niet zo'n lekkere combinatie!!! In ieder geval is daar bij jou geen saaie bende maar hoop dat je snel aan je bruine teint kan gaan werken.
    Nou tot horens!!!

Dikke knuffel.

• 08 September 2008 - 13:41

Ria:

he hallo daar
    nog niet weggewaaid ?
    er zijn hele nare berichten in de krant en we hopen dat je er geen builen gevallen bent
    we blijven op de hoogte groetjes van allemaal

• 08 September 2008 - 13:49

Corine Strijker:

Hoi Rayenne,
    Heb je de storm overleefd? was vast wel eng die harde wind,ik las al dat je in een dicht gespijkerd Hotel zat.Dit is niet zo'n leuk begin van je avontuur he?
    We wachten met spanning een berichtje van je af. groeten van de strijkertjes

succes daar

• 15 September 2008 - 20:21

Poulien En Luuk:

meid, wat maak je het weer spannend! Je bent nog maar net weg en je komt in een windje terecht! Gelukkig is het nu wat rustiger volgens de berichten. We houden jouw belevenissen bij. Dikke smok de Vosjes.

• 19 September 2008 - 15:41

OMA HESTER.:

HALLO RAYENNE WIJ HEBBEN JOUW BERICHTJE GELEZEN.ERG LEUK DAT HET ZO KAN.IK HOOP VOOR JULLIE DAT DE ORKANEN NIET NOG EEN KEER LANGS KOMEN.VEEL NIEUWS HEB IK NIET.WIJ WENSEN JULLIE VEEL PLEZIER MET ALLES.EEN DIKKE KUS VAN ONS BEIDEN.DAG RAYENNE DOEI.