Nog even en dan kan de reis beginnen!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Rayenne
27 Augustus 2008 | Nederland, IJhorst
Nog één nachtje thuis slapen en dan vertrek ik voor 5,5 maand naar de Turks & Ciacos eilanden voor stage. Ik heb vaak over het buitenland gepraat maar nu gaat het dan ook echt gebeuren! Mijn reis zal ongeveer 18 uur duren, hierbij maak ik een tussen stop in Londen-Heathrow en eentje in Miami, een hele zit dus.. De stage vindt plaats op het "Beaches Resort" in Providenciales. Mijn taken daar zijn nog onbekend aangezien er geen opdracht voor mij klaar ligt, wel kan ik vertellen dat ik op verschillende afdelingen ga werken om me zo breed mogelijk te oriënteren..
Morgenochtend om 7:20 vertrek ik vanaf Schiphol en als alles mee zit hoop ik om 20:10 aan te komen in Providenciales!! Ik ga nu verder met het inpakken van de laatste dingen en hoop jullie zo snel mogelijk over mijn avonturen te kunnen vertellen :D
Liefs Rayenne
27 Augustus 2008 - 08:46
Fluffie:
Shorty!!!
Ik ben de ALLEREERSTE die jou een berichtje mag sturen!! :)
Het is echt al bijna zover! Voor jou zelfs nog een beetje dichterbij dan voor mij.. nog maar een half nachtje slapen!
Ik wil je heeel veeeel succes, geluk en plezier wensen! (Heb ik vanmorgen en gisteravond ook al gedaan, maargoed). Maak er een leuke tijd van op je negereilandje! Goede reis!
Ik zal je missen..
Een hele dikke knuffel!
Lisan -
27 Augustus 2008 - 08:51
Gerla:
Rayenne,
Heeeeel erg veel plezier, dat je veeel mooie dingen mag meemaken!
Liefs Gerla! -
27 Augustus 2008 - 09:24
Menko:
Wooo super vet dat je dit gaat doen ;)
heel veel s6 en vooral plezier :)
xxx menko -
27 Augustus 2008 - 09:26
Roel:
Hey Rayenne!,
Veel plezier op stage, ik blijf lekker in het koude Nederlandje:P Tot over 5,5 maand!
xxx
liefs ilona -
27 Augustus 2008 - 10:19
Bart:
Hey veel plezier hea!
Ik vlieg zaterdagmorgen pas ;)
Rustig aan! -
27 Augustus 2008 - 10:30
Mell..:
Hee Rayenne,
Nogmaals Heel veel plz daar!! Ik zal je missen..
Liefss -
27 Augustus 2008 - 11:04
Maryte:
Hee kleintje;)
Heel veel plezier daaro en ik ga je site goed in de gaten houden!
Suc6 en goeie reis!!
(K) Maryte -
27 Augustus 2008 - 11:11
Eva:
Hey!
Wist niet dat het zoo snel al was, maar wat super gaaf :O
Maak je niet druk alles komt uiteindelijk goed en ik denk dat je een top tijd tegemoet gaat!!
Laat je wel af en toe weten hoe het gaat daar op de zonnige eilanden?
Kus
Eva -
27 Augustus 2008 - 12:47
Ruth:
Heyy Rayenne,
Ik wil je heel veel plezier wensen daar, hoop dat je het naar je zin krijgt en leuke dingen mag doen:P
Ik ben maandag al begonnen met mijn stage, tot nu toe ziet het er wel leuk uit..
zal je website in de gaten houden:)
tot over een half jaar(H)
liefs Ruth
27 Augustus 2008 - 13:35
Roelie:
He wat leuk dat we je nu ook via deze site kunnen volgen.
Enne lekker veel foto's erop zetten zodat wij ook mee kunnen genieten.
Wij wensen je een hele goede reis,en veel plezier daar.
Roelie en Johan -
27 Augustus 2008 - 13:42
Thomas:
Hey Rayenne!!
Super man!!
heel veel plezier daar en ik zal je volgen met deze site beetje veel fotos erop zetten enzo;)
Tot over een half jaartje!!
xxThomas -
27 Augustus 2008 - 15:13
Marloes:
Hee Rayenne!!!
Echt super dat je dit gaat doen!!
Heel veel plezier en ik ga je volgen op waarbenjij ;)
Liefs Marloes -
27 Augustus 2008 - 16:24
Richard Warnders:
he meis super veel plezier daar een boel leren ma vooral super veel lol maken ;)
zien je snel weer
gr richard -
27 Augustus 2008 - 17:11
Lies:
Haha wat heb je allemaal al leuke reactie gekregen zeg! :D
Heeeeeel veel plezier vanaf vannacht! ;)
Liefs -
27 Augustus 2008 - 20:15
Suzanne:
Heee rayenne!!!
Oe heb je nu eindelijke je eigen site! Nog maar 1 nachtje slapen en dan ben je al weg... ik ga je heeeeeeeeeeel erg missen! Heel veel succes daar en zet hem op!
Maak er maar een leuke tijd van en hou ons op de hoogte!
Dikke knuffel suusje -
28 Augustus 2008 - 15:06
Ruben:
Nou zusje daar ga je dan.
Een nieuw avontuur tegemoet laat ik maar zeggen.
Ik wens je heel veel succes met je stage en natuurlijk moet je ook gaan genieten van de mooie dingen daar;)
Ik zou zeggen tot over een half jaar en maak er wat van hé:D
Groetjes Ruben